Over ons

 

Graag stellen wij ons aan u voor:  Warner, Karin, Tyler en Bubbles.

 

Wij wonen op een steenworp van het strand waar wij iedere dag met de honden lopen. Tyler en Bubbles zijn dan ook echte zee-honden, wij kunnen ons dan ook geen leven zonder strand en zee voorstellen. Wij werken over het algemeen thuis en hebben hierdoor veel tijd om met onze honden door te brengen.

Onze eerste kennismaking in 1981 met de Weimaraner was louter toeval. Op de leestafel bij een kennis vonden wij een Weimaraner magazine uit Schotland. Direct werden wij door de foto op de cover gegrepen, een grijze beauty die ons brutaal en recht in de ogen keek. Wij hebben het magazine met de vele foto’s dan ook in 1 keer uitgelezen. Het was liefde op het eerste gezicht en we vielen als een blok voor deze grijze schoonheid met dito élégance. Tot 1980 hadden wij nog nooit van dit ras gehoord. Wel zijn wij beiden opgegroeid met diverse Duitse Staande honden en Pointers, de liefde voor de jachthonden hebben wij beiden van huis uit meegekregen en is nooit meer over gegaan.

Sinds 1982 zijn er Weimaraners in ons leven. Op dit moment zijn wij de trotse bezitters van dame Bubbles en heer Tyler, zij zijn samen opgegroeid, zij schelen slechts 4 maanden in leeftijd en zijn dol op elkaar. Zij dartelen samen vrolijk door het leven en zijn dag en nacht bij elkaar. Het is een onafscheidelijk en heerlijk stel.

Bubbels en Tyler hebben beiden gehoorzaamheid en gedragstrainingen met uitstekende resultaten afgerond het afgelopen jaar. Het zijn snelle leerlingen, zie hun certificaten op deze site.